top of page

DIT HOTEL I

BOGOTA

Sov roligt og sikkert, Luk
Til alt hvad du behøver

KARAKTERISERE OS

"Tranquility on the central axis of the city "


Vi har en logi løsning, der passer til behovene hos grupper, par og individuelle rejsende.

Den menneskelige kvalitet af personalet giver en enkel, komplet og fornøjelig interaktion, alle vores værelser nyde naturlig belysning og har fællesområder med alternative tjenester.

beliggende i et centralt punkt i byen, der støder op til Avenida Chile, er et forretningscentrum for byen, hvor du kan finde banker og finansielle centre, indkøbscenter Avenida 72, området G er et af de steder, hvor du vil finde de bedste restauranter i byen.

Vi har det privilegium at være tæt på to dele af Transmilenío (Avenida Caracas og Carrera 30), som giver en alsidighed, når du bruger offentlig transport.

Hotel Los Alcázares ligger i Carrera 27 N 70-65, Bogotá, Colombia.

AMENITIES & SERVICES

Servicio de limpieza.

Parqueadero

Amoblado

WiFi

Airport Transfers

INDKVARTERING

SERVICE

Kaffe, morgenmad & grill baguette

Vi tilbyder amerikansk morgenmad, og vi er på projektet for at åbne snart en kop kaffe...  

Art Gallery

Vi har arrangeret et rum, der er katalogiseret kaffe-kunst, der tilbydes til vores kunder, gæster og til offentligheden, at de har en tilgang til arbejde af nye kunstnere, altid på linje med dynamikken i det nye kunst-distriktet i Bogotá.

Souvenir & gaver

I vores butik tilbyder vi unikke og autentiske produkter med et design sortiment på 100% colombianske, så vores kunder tager et stykke opfindsomhed og kreativitet i vores land.

Blog-Lad os gå til parchar 

Vi søger at generere en tilgang til Bogota oplevelsen, det vil sige, vi søger ikke kun at forbedre og omdanne, men også at ændre og forbedre vores miljø, bemyndigelse de mest intime essenser af vores lokalitet.

¿HVORDAN MAN KOMMER TIL?

FRA LUFTBROEN 

Kommer hurtigt og nemt

bottom of page